Kızıltepe Vergi Dairesi Müdürü Cevdet TOPAL Anafartalar İlk-Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

29. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri Kızıltepe’de başladı.

Kızıltepe Vergi Dairesi Müdürü  Cevdet TOPAL  Anafartalar İlk-Ortaokulu  öğrencilerini ziyaret etti.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 29. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü  Cevdet TOPAL ve beraberindeki  heyet, Anafartalar İlk-Ortaokulu  öğrencilerini ziyaret etti.

Vergi Dairesi Müdürü  Cevdet TOPAL, tarafından Anafartalar İlk-Ortaokulu  öğrencilerine vergi ve verginin önemi hakkında bilgiler aktarıldı.
Vergi bilincinin toplumda oluşturulması gerektiğini vurgulayan Vergi Dairesi Müdürü  Cevdet TOPAL “Vergi, devletin karşılıksız olarak vatandaşlardan almış olduğu parasal kıymettir. Bu vergiyi, biz de veriyoruz, sizin babalarınız da veriyor, memur, işçi, bakkal, market, kısaca aklınıza gelebilecek tüm meslek grupları da veriyor. Biz devlete vergimiz veriyoruz. Verdiğimiz bu vergiler bize, okul ,hastane  geri dönüyor. Devlet, öğretmenlerimizin ve kamu görevlileri olarak bizlerin maaşlarını da bu vergilerle veriyor” şeklinde konuştu.

Öğrencilere vergi ile ilgili bilgilendirme yapılmasının ardından, Vergi Dairesi Müdürü  Cevdet TOPAL ve Vergi Dairesi personelleri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 22:26

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER