Kızıltepe Spor Lisesi Öğrencileri Başarıdan Başarıya Koşuyor.

2 ligde başarılı bir şekilde mücadele eden Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübünün Beyzbol takımının 2 oyuncusu Ahmet Tokay ve Ahmet Aslan Beyzbol Mili Takım Kampına davet edildi.

Kızıltepe Spor Lisesi Öğrencileri Başarıdan Başarıya Koşuyor.
Türkiye'de yaygın olmayan fakat Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere birçok  ülkelerde takip edilen beyzbol, Kızıltepe Spor Lisesi öğrencileri tarafından da takip edilip kulüp bazında  2 ligde mücadele etmeye devam etmektedir.


Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübünün diğer sportif dallarda olduğu gibi Beyzbol’da yakaladığı başarılardan sonra Beyzbol Mili Takım Kampına davet edilmesi tüm Mardin halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar;’’ Kızıltepe Spor Lisesi öğrencilerimiz Ahmet Tokay ve Ahmet Aslan Beyzbol Mili Takım Kampına davet edilmesi, ilçemizi çok mutlu etti. Başarı elde eden öğrencilerimize  teşekkür ediyorum. Bşarıları bizleri gururlandırmıştır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor ,öğrencilerimizin öğretmenleri ve okul idarecilerine emekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.


Kızıltepe Spor Lisesi müdürü Mesut Kılıç; Ogrencilerimizden Ahmet Tokay ve Ahmet Aslan Beyzbol Mili Takım Kampına davet edilmesi bizi çok mutlu etti. Hedefimiz bu sporu Kızıltepe 'de yaygınlaştırıp daha üst seviyelere çıkarmak. Öğrencilerimizin spora olan sevgisi sayesinde eğitim ve sosyal hayatlarına katkı sağlıyor. ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.Bize destek olan herkese teşekkür ederiz."

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 22:27

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER