Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Tarafından Yıl Sonu Başarı Ödül Töreni Yapıldı

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce 2018-2019 eğitim-öğretim yılı boyunca yapılan yarışmalarda başarılı öğrenci, öğretmen ve yöneticilere ait “2. Geleneksel Yıl Sonu Ödül Töreni” yapıldı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Tarafından Yıl Sonu Başarı Ödül Töreni Yapıldı

 

Törene İlçe Kaymakamımı Mehmet YÜZER, Kaymakam Adayı Yunus Emre AKPINAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ahmet ASLAN, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

 

 ‘’Hedefe Doğru 4 Başlık 7 Adım’’ proje kapsamında yapılan;

·        4. Lise ve Ortaokullar arası Prof. Dr. Aziz SANCAR Bilim Olimpiyatları, liseler arası münazara yarışması,

·        Liseler arası münazara yarışması,

·        İlkokul, Ortaokul ve Liseler arası Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması,

·        Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Liseler arası İstiklâl Marşı’nı Ezbere En Güzel Okuma Yarışmalarında

dereceye giren 120 öğrenci, 55 öğretmen ve 7 okul müdürüne plaket, belge ve çeşitli ödüller verildi.

Konu ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN; “Yarışmalar insan hayatının her evresinde var olmuştur. İnsanların başkalarından ileri­de ve üstün olma duygusu onları doğal olarak başkalarıyla yarışmaya yöneltmiştir. Eğitim ve yarışma, bü­tün insan kültürlerinin, iki evrensel bileşenidir.2018-2019 eğitim-öğretim yılı içerisinde yapmış olduğumuz çeşitli yarışma ve etkinliklerde başarılı olan öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum.Göreve başladığı günden bugüne bizden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Mehmet YÜZER başta olmak üzere, yaptığımız tüm etkinliklerde gecesini gündüzüne katarak mesai mefhumu gütmeden çalışan mesai arkadaşlarımıza ve özellikle burada olmamızın asıl sebebi işin kahramanları okul idarecisi, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2019, 10:15

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER