Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü GENÇ, Okul Müdürleri ile Vedalaştı

Kızıltepe’deki görev süresi sona eren Mehmet Sabahattin GENÇ, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yaptığı toplantı sonrası okul müdürleri ile vedalaştı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü GENÇ, Okul Müdürleri ile Vedalaştı
GENÇ, "Kızıltepe’de geçirdiği bir buçuk senelik görev sürecini değerlendirerek şu ifadelerde bulundu: ”Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi bana teklif edildiğinde bu göreve seve seve geldim. Toplamda bir buçuk sene görev yaptım. Görev sürecim boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binamızı kendi imkânlarımız ve hayırsever dostlarımızın desteğiyle tamamen onardık. İlçemize bir Fen Lisesi kazandırmak çaba sarf ettik. Nihayetinde bu konuda sonuç aldık. Kapalı Spor Salonumuz yoktu. Bu yönde proje çalışmaları başlattık ve İlçemize halen inşaatı devam etmekte olan bir Kapalı Spor Salonu kazandırdık. Keza İnşaatı devam eden 300 kişili yurt kapasiteli Kız İmam Hatip Lisesi, Dikmen Çok Programlı Lisesi, Arıklı İlkokulu, Turgut Özal İlkokulu, Eymirli İlkokulu ve Spor Lisesi kazandırdık.

Bakanlığımıza, yaklaşık yirmi gün önce eski görev yerim olan Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne geçme talebim oldu. Görevden ayrılışım tamamen kendi kişisel kararımdır. Desteklerinden dolayı, ilçe Kaymakamımız Sayın Ali GÜLDOĞAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ŞİŞMAN, STK’lar, Eğitim Sendikalarımız, Eğitim Çalışanlarımız ve tüm kızıltepe’li hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim.


Eğitimde olmak bizim için bir ilhamdı, bir değerdi. Burada en büyük kazancım sizin gibi değerli eğitimcilerle tanışmamdı. Görev sürem boyunca çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Bu zaman zarfı boyunca sizlerle çalışmak onur vericiydi. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


Çalışma süresince, istemeden kalbini kırmış olabildiğim çalışma arkadaşlarım, kardeşlerim olabilir. Bu nedenle haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana bir hak varsa da helal ediyorum. Her ne kadar buradan ayrılsam da sizlere her zaman hizmet ve destek olamaya hazırım. Önümüzdeki dönemde sizlere başarılar diliyorum.”dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin GENÇ, toplantı sonrası tüm okul müdürleri teker teker vedalaştı.



Kızıltepe’de geçirdiği bir buçuk sene görev süreci boyunca eğitim camiamıza yönelik gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Sabahattin GENÇ’e mardintime ailesi olarak teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 15:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER