Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Dündar basın mensupları ile bir araya geldi

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Dündar basın mensupları ile bir araya geldi
Eğitimin yüz yüze olarak devam ettiğini belirten Dündar, öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Dündar, “Yaklaşık beş aydır ülkemizin en güzel ilçelerinden birisi olan Kızıltepe’de ilçe milli eğitim müdürü olarak görev yapıyorum. İlçemizdeki tüm öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmeleri için başta güzide basınımız olmak üzere her kesimin desteğine ihtiyacımız var. Siz değerli basın mensuplarıyla koordineli bir şekilde ilçemize hizmet vermek istiyoruz. Çalışmalarımızdan sizi haberdar etmek istiyoruz. Sizin de bizlere destek olacağınıza gönülden inanıyoruz. Yapacağımız çalışmalardan siz değerli basın mensuplarının desteklerini bekliyoruz. Kızıltepe’yi eğitim anlamında bir üst mertebeye çıkartmayı hedefliyoruz. Bütün okullarımızda yüz yüze eğitime geçtik. Tüm hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Okul ve kurumlarımız hijyen yönünden öğrencilerimize ev sahipliği yapma noktasında bütün çalışanlarıyla işlemlerini tamamladılar. Tabi biz şunu da istiyoruz yani bu salgın konusunda okullarımız etkilenmesin ve bunu veliler ile daha önce paylaştık. Lütfen aşı olmayan velilerimiz varsa, aşılarını yaptırsınlar, çevrelerinde aynı şekilde teşvik etsinler. Sağlıklı bir şekilde güzelce okullarımızı başlatalım ve yüz yüze eğitimi seri bir şekilde devam etsin istiyoruz. Bunla ilgili biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlanmasının ardından yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Dündar, tüm basın mensuplarına katılım sağladıkları için teşekkür etti.

Basın buluşması hatıra fotoğrafı çekinerek sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2021, 09:10

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER