Kızıltepe Eğitim Camiası İlçe Milli Eğitimin İftar Yemeğinde Buluştu

Kızıltepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN, Millî Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personeller ve okul müdürleriyle her yıl geleneksel hale gelen iftar programında bir araya geldi."

Kızıltepe Eğitim Camiası İlçe Milli Eğitimin  İftar Yemeğinde Buluştu

Kızıltepe  Özcan Yıldız İmam Hatip Lisesinde  düzenlenen yemeğe, Kaymakamı Mehmet YÜZER,İlçe müftüsü Mahsum TAŞÇI,Mardin TEFTİŞ Kurulu Başkanı Süleyman AKIN,İl Milli Eğitim müdür yardımcıları,Şube Müdürleri, okul müdürleri ,personeller ve aileleri katıldı.

      İftar yemeğinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN,  “Bu ay; Allah’ın rahmetinin bol bol verildiği, duygularımızın her türlü kötü düşünce ve duygulardan arındırıldığı, sevginin, saygının, hoşgörünün, bağışlanmanın zirve yaptığı çok özel günlerdir. Bugün burada; sizlerle, siz değerli mesai arkadaşlarımla iftar etmekten son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu iftar programının milli eğitim camiasında çalışanlar arasında kaynaşma ve paylaşma duygusunu bir kez daha pekiştireceğine inanıyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi..

Keyifli bir ortamda yenilen iftar yemeğinin ardından yine koyu bir sohbetle devam eden iftar yemeği nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli de Müdürlerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 08:48

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER