banner113

Kızıltepe Eğitim-Bir- Sen Yeni Yönetimi Çalışmalarına Hızlı Başladı

Kızıltepe Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri eğitim çalışanlarının sorunları hakkında bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere okul ziyaretlerine başladı.

Kızıltepe Eğitim-Bir- Sen Yeni Yönetimi Çalışmalarına Hızlı Başladı

Kızıltepe Eğitim-Bir- Sen Başkanı Tarık Yılmaz,-sendikalı, sendikasız- tüm eğitim camiasıyla buluşmak, dertleşmek; sorunları yerinde görmek, sıkıntıları dinlemek için yoğun bir özveriyle çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Bu kapsamda; Cumhuriyet, Mezopotamya, Ali Rıza Alparslan Anadolu Liseleri; Süleyman Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi; Furkan Doğan, Mehmet Akif İnan Kız Anadolu İmam Hatip Liseleri; 100. Yıl, Anafartalar, İnkılap, Vatan, 24 Kasım, İstiklal, Adnan Menderes, Cumhuriyet, Bahçelievler, İMKB İlkokul-Ortaokulları; Kardelen, Sabiha Gökçen Anaokulları ve çok sayıda köy okulu ziyaret edildi.

Tüm idareci ve öğretmen arkadaşların kendilerini çok sıcak karşıladıklarını belirten Kızıltepe Eğitim-Bir- Sen Başkanı Tarık Yılmaz: “Eğitim çalışanlarını günlük sorunlardan uzaklaştırmak ve sorunlarını yerinde tespit etmek için okul ziyaretlerine başladık. Öğretmenlerimizin derdini kendi derdimiz, sevincini de kendi sevincimiz olarak görüyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 13:23

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER