banner113

KIZILTEPE EĞİTİM BİR SEN SANDIĞA GİTTİ

Kızıltepe Eğitim Bir-Sen ilçe temsilciliği başkanlık seçimleri İbrahim Özmen İmam-Hatip Ortaokulu’nda yapıldı.

KIZILTEPE EĞİTİM BİR SEN SANDIĞA GİTTİ
Sendika Başkanlığı için, Önceki dönemin başkanı Sıtkı Türkoğlu Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet Nuri AKKURT ve Yeni aday Özcan Yıldız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Tarık YILMAZ yarıştı.

Sabah saat 9.00’da başlayan oy kullanımı saat:17.00’da sona erdi. Üyeler Yönetim Kurulu ve Delegeler için beyaz ve sarı zarflarla iki sandığa oy attılar. Sendikanın 600 üyesinden 534’u oy kullandı. Bu oylardan 7’si geçersiz 527’si de geçerli sayıldı.


Katılımın %89 oranda gerçekleştiği seçimde, %51.99 oy oranıyla Tarık YILMAZ geçerli oyların 274’unu alarak başkan seçildi. Eski yönetici Mehmet Nuri AKKURT %48.01 oy oranıyla üyelerden 253 oy alırken 21 oy farkıyla yönetimi Tarık YILMAZ ve ekibine devretti.

Geçici seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar ve ekipleri birbirini kutladı.

Yeni başkan Tarık YILMAZ yaptığı açıklamada; "Sendika Üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim.Sizlere layık olmak ve sizlerin sorunlarını üst mercilere ulaştırmak için aday olduk.Sendika üyelerimizin sorunlarını dinleyecez ve bu sorunları yeni yol arkadaşlarımızla beraber çözeceğiz..Seçimin galibi olmadı. Biz her zaman beraberiz. Bu bir seçim değil demokrasi şöleni oldu. Demokrasilerin vazgeçilmezi olan seçimler üyelerimizin en iyi şartlarda temsil edilmesi adına güzel ve faydalı etkinliklerdir"dedi.

Mardin Time ailesi olarak seçimin Kızıltepe Eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 13:00

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Semsettin ERCAN
Semsettin ERCAN - 10 yıl Önce

m.nur akkurt'un bu camiaya kattigi cok sey vardir.bu camianin en guzel yuzlerinden biridir,emekleri ve katkilari icin tesekkur borcluyuz ona.yeni baskan tarik yilmaz'a da yeni gorevinde basarilar dilerim.eminim guzel bir hareketlilik katacaktir bu camiaya...hepimize hayirli olsun...

Bahattin
Bahattin - 10 yıl Önce

Sendika mız siyasal lasmistir. Siyasi lerin kuklasi olmak istemiyoruz. Makam mevki teklifi ile oy toplanmıştır safi üyelerin sırtından bazıları islerini görecek yazık oldu.

SIRADAKİ HABER