banner113

Kızıltepe Dikmen Ortaokulu '' 5 Ayda 5 Bin Kitap”Hedefliyor

Kızıltepe Dikmen Ortaokului“5 Ayda 5 Bin Kitap” sloganıyla kitap toplama kampanyasına imza atıyor.

Kızıltepe Dikmen Ortaokulu '' 5 Ayda 5 Bin Kitap”Hedefliyor
Kızıltepe Dikmen Ortaokulu velilerinden Hüseyin ERTAŞ ' ın öncülüğünü yaptığı ve idarecileri ve Öğretmenlerinin de okul öğrencilerine kitap okuma sevgisi kazandırmak amacıyla başlattığı “5 Ayda 5 Bin Kitap”projesi ile eğitim ve öğretim gören öğrencilere kitap sevgisi kazandırmak amacıyla okul kütüphanelerine hikaye kitaplarının bağışlanması isteminde bulundu.

Okul Müdür Yardımcısı İsmail BOZDAĞ'ın da destekçiliğini yaptığı '' 5 Ayda 5 Bin Kitap '' adlı kitap toplama kampanyası çalışmaları coşkulu bir şekilde başladı. Yapımı halen devam eden yeni ortaokul binasının kütaphesini zenginleştirmek ve okuyan bir toplum oluşturmak parolasıyla yola çıkıldı. Bu anlamda bir çok sivil toplum örgütlerin, derneklerin, üniversitelerin ve akademisyenlerin desteklerinden ve teşviklerinden güç alındı. Genç dimağların ruhuna gıda olacak bu çalışmanın tüm kitapseverler tarafından destek göreciğini düşünüyor,
Kızıltepe Dikmen Ortaokulu velilerinden Hüseyin ise yeni faaliyete başlayan okulumuzda Kurduğumuz kütüphanemizde öğrencilerimiz için hikaye kitaplarına ihtiyacımız var.Bağışlanacak kitaplarla buluşacak olan öğrencilerin mutlu olacaklarını ve yeni sosyal sorumluluk projelerinde kitap bağışı yapmak isteyen herkesle birlikte olmak istediğini ifade etti.ERTAŞ kampanyamızla henüz boş olan Kütüphane raflarımıza ilk kitapları bizler bağışlayacağız.Özel okul öğrencileri,Üniversite öğrencileri ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzden yardım ,destek ve kitap bağışı bekliyoruz.’diye konuştu.
Mardintime ailesi olarak '' 5 Ayda 5 Bin Kitap” minvalinden hareketle bu çalışmalarımız esnasında fikirlerinizi önerilerinizi esirgemeyeceğinizi bilip, bu toplumsal ve bireysel sorumluluğa destek vereceğinizden şüphe duymadığımızı bilmenizi ister sevgilerimizi sunarız.



Hazırlıkları devam eden kampanya için detaylı bilgi almak isteyenler, 0 545 2352830 numaralı telefonu tuşlayarak bilgi alabilir.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 00:16

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER