Kızıltepe 23 Nisan Okulundan 23 Plakalı Elazığ’a 23 Bin liralık kırtasiye yardımı

Kızıltepe 23 Nisan İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Elazığ’ın Sivrice ilçesine bağlı bütün ilkokul öğrencilerine yönelik yardım kampanyası başlatarak, yardımlarını yerine ulaştırdı.

Kızıltepe 23 Nisan Okulundan 23 Plakalı Elazığ’a 23 Bin liralık kırtasiye yardımı

Kızıltepe 23 Nisan İlkokulu öğrenci, öğretmen ve velileri arasında 24 Ocak depreminden etkilenen Elazığ Sivrice ilçesindeki bütün ilkokul öğrencilerine yönelik başlatmış oldukları ‘BİR ÇANTA DA BENDEN’ kampanyası ile ilçede öğrenim gören bütün ilkokul öğrencilerinin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

 

Elazığ Sivrice ilçesine bağlı bütün ilkokul öğrencilerine yönelik yapılan yardım kampanyasında 20 sınıfın her birine 50 olmak üzere ilkokul sınıf seviyelerine uygun toplam 1.500 kitap ve kırtasiye malzemeleri 350 öğrenci için toplatıldı. Toplanan yardımları, öğretmenler bizzat Elazığ’a giderek teslim etti.

 

Türkiye’nin birçok yerinden yardım kuruluşları bölgeye yardım elini uzatırken, deprem bölgesine anlamlı bir yardım da Kızıltepe 23 Nisan İlkokulundan geldi. Öğretmen, öğrenci ve veliler ‘Bir Çantada Benden’ sloganıyla yardım kampanyası düzenleyerek, orada mağdur olan ilkokul öğrencileri için harekete geçti. Trafik plakası 23 olan Elazığ’a 23 bin liralık kırtasiye yardımında bulunan 23 Nisan ilk ve Ortaokulu anlamlı bir yardıma imza attı. Örnek bir davranışa imza atan öğretmen, öğrenci ve veliler yaptıkları yardımdan oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler.

 

"BIR ÇANTA DA BENDEN"

Ayrıca Yedigöze İlkokulundaki öğrenciler ile merkezde muhtelif ilkokullarda okuyan toplam 350 öğrenciye 23 bin liralık kırtasiye yardımı yapıldı. Kırtasiye ihtiyaçlarının yanı sıra Sivrice ilçesindeki okullara ve Yedigöze İlkokuluna toplam 1500 kitap teslim edildi. Kızıltepe 23 Nisan İlkokulu Müdürü Yurdal Demirel; " 24 Ocaktaki depremde hepimiz Elazığ ile birlikte üzüldük. Okullarımızın açılması ile birlikte okulumuzun öğretmen, öğrenci ve velileri olarak deprem bölgesindeki öğrencilerimizin defter, kalem, çanta gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla BİR ÇANTA DA BENDEN adıyla bir kampanya başlattık. Kampanya neticesinde Sivrice ilçemizdeki bütün ilkokul öğrencilerimizin hepsine yetecek kadar çantamızı ve kırtasiye eşyamızı tamamladık. Ayrıca merkeze bağlı Yedigöze İlkokulu ve muhtelif okullardaki bir kısım öğrencilere de hazırladığımız çantalarımızı teslim ettik.

Kampanyamız sırasında bizleri yalnız bırakmayan öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Elazığ’a yardımları ulaştırmadan önce Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam’ı makamında ziyaret eden öğretmenler, kampanya hakkında bilgi verdi. Kaymakam Çam, öğretmenleri tebrik ederek, kampanyaya destek oldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020, 14:49

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER