Kişisel Gelişim Uzmanları Öğrencilere Seminer Verdi.

Kişisel gelişim uzmanları tarafından Kızıltepe istiklal Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine bilgilendirme semineri verildi.

Kişisel Gelişim Uzmanları Öğrencilere Seminer Verdi.

22 Şubat 2018 Perşembe günü Kızıltepe İstiklal Ortaokulu’nda öğrenim gören 8.sınıf öğrencilerine Eğitimci-Yazar, Psikolog, Aile Terapisti ve Kişisel Gelişim Uzmanı İsa BATUHAN ile Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Asya TUNÇ tarafından bilgilendirme semineri verildi. Bilgilendirme seminerinin verimli ders çalışma yolları, etkili ve doğru iletişim teknikleri, motivasyon, test çözüm teknikleri ile sınav kaygısı konularından oluştuğunu ifade eden Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitimci-Yazar İsa BATUHAN, öğrencilerin okul başarılarının bir bütün olarak yükseltilmesinin oldukça önemli olduğunu, bu tür bilgilendirme seminerleriyle bireylerin kendi potansiyellerinin farkına varmasına yardımcı olmaya devam edeceklerini söyledi. BATUHAN,” Böyle bir çalışma için kendilerini okula davet eden Okul Müdürü Muhammed DAĞ başta olmak üzere tüm okul yönetimine çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Asya TUNÇ’ da “Doğduğum topraklara hizmet vermek adına 3 yıldır ikamet ettiğim İzmir’den gelerek çeşitli kamu kurumlarının yanı sıra geleceğimizin mimarı olan öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak adına yıllardır gönüllü olarak eğitimler veriyorum. Bu anlamda okul yönetiminin bu çabasını çok değerli buluyorum. Bilgilendirme seminerimizin oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Okulların salt akademik başarıya değil; bireyi tüm yönleriyle bir bütün olarak başarıya taşıyan kurumlar olduğunun hepimiz farkındayız. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin daha iyi yetişmeleri için bu tür farkındalık düzeyini yükseltici çalışmaların yapılmasını oldukça yerinde ve anlamlı buluyorum. Bu seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Kızıltepe İstiklal Ortaokulu yönetimine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Seminer süreci, sohbet, soru-cevap ve örnek olaylar üzerinden gerçekleşti. Seminer sürecince öğrencilerin büyük keyif aldıkları ve aktarılan bilgileri büyük bir dikkatle dinledikleri gözlendi. Seminer, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 14:34

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER