banner113

İstiklal Ortaokulu’nda Tasarım Sergisi Açıldı.

Kızıltepe İstiklal Ortaokulu’nda öğrenci ürünlerinden oluşan teknoloji ve tasarı sergisi bugün açıldı.

İstiklal Ortaokulu’nda Tasarım Sergisi Açıldı.

Sergiye Kızıltepe ilçe milli eğitim şube müdürü Hasan GÜLSOY, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış konuşması okul müdürü Muhammed DAĞ tarafından yapıldı. DAĞ, konuşmasında “Okulumuz öğrencilerinin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan oluşan teknoloji ve tasarım sergisi için emeği geçen başta teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Tuğba ÖZER olmak üzere bütün öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ortaya koyması açısından sergimizi bu anlamda oldukça değerli buluyorum.”dedi.

Kızıltepe ilçe milli eğitim şube müdürü Hasan GÜLSOY ise konuşmasında emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ettiğini, bu tür etkinliklerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin anlamlı bir parçası ve tamamlayıcısı olduğunu belirtti.

Davetliler sergiyi gezerken öğrenciler tarafından kendilerine ürünler ile ilgili bilgiler aktarıldı. Sergi, yapılan ikramların ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 15:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER