İlçe Milli Eğitim Müdürü AZ ,Türkiye Şampiyonu Başarılı Sporcuyu Bisiklet ile Ödüllendirdi

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ ,Kros dalında Türkiye Şampiyonu Başarılı Sporcuya Bisiklet hediye ederek Ödüllendirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü AZ ,Türkiye Şampiyonu Başarılı Sporcuyu Bisiklet ile  Ödüllendirdi
 

Okul sporları kros yarışmaları Türkiye Finalleri,15 Ocak’ta Antalya’da  yapıldı. Mardin’i temsilen katılan Kızıltepe Anafartalar Ortaokul  öğrencisi Yusuf Özmen yarışmada büyük bir başarı göstererek Türkiye 4. Olup madalya kazandı.

Türkiye şampiyonasında başarılı olan Kızıltepe Anafartalar Ortaokul öğrencisi Yusuf Özmen ile okul müdürü Mehmet Ali Demir ile Beden öğretmeni İrfan Kaçan'ı  makamında kabul eden Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ , Yusuf Özmen’i ve idarecilerini elde ettikleri başarıdan ötürü hem kutladı hem de Başarılı Sporcuyu Bisiklet ile  Ödüllendirdi

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ  yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz canımız, onların başarılarıyla gurur duyuyoruz.  Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve her zaman onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Biz gençlerimize yönelik birçok hizmeti gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Böyle başarılı gençlerimizi gördüğümüzde de gururlanıyoruz. Yavrumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. 


Okul müdürü Mehmet Ali Demir ise yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 19:28

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER