banner113

İl Başkanı Dündar “Her Öğrenci Başarılıdır”

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar yarıyıl tatiline girecek olan öğrenci ve öğretmenlerin heyecanına ortak olmak amacıyla okulları dolaştı. Başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

İl Başkanı Dündar “Her Öğrenci Başarılıdır”

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar yarıyıl tatiline girecek olan öğrenci ve öğretmenlerin heyecanına ortak olmak amacıyla okulları ziyaret etti.  Başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim ederken, velilerden birkaç noktaya değinmelerini istedi.

 Noter Cevdet Altun İlköğretim Okulu, Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu ve Gazipaşa İlkokullarını dolaşan AK parti Mardin İl Başkanı Dündar, “Her öğrencinin başarısında velilerin katkısı azımsanmayacak kadar çoktur. Anne babanın evdeki durumu, çocuklarına karşı tutumları ve okul durumunu denetleme gibi hassasiyetleri yerine getirmeyen velilerin çocukların başarısızlıklarından kesinlikle bahsetme hakları yoktur”.

Başarılı öğrencilere ödüllerini takdim eden Dündar, “Her çocuk aslında başarılıdır. Bizler çocuklarımızın anlayışına göre hareket ettiğimizde onların daha da başarılı olduğunu görebiliriz. Çocuklarımızı dövmenin ya da azarlamanın o çocuğa vereceği psikolojik rahatsızlıkların ötesine gitmeyecektir. Tatile giren çocukları testlerle, ödevlerle boğmamak gerekir. İsmi tatil olan bu günlerde aşırıya gitmemek kaydıyla çocuklarımızın eğlenmelerine ve gezmelrine izin vermemiz gerekir”. Dedi.

İl Başkanı Dündar’ın 4.sınıfa giden Robin Dündar ile 2.sınıfa giden Şevin Dündar’da karnelerini alarak tatili hak ettiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 12:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER