Gökçe'de Siyer Sınavı Ödülleri Verildi

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Gökçe Beldesi'nde ilk ve ortaöğretim düzeyinden 150 öğrenci Siyer-i Nebi bilgi yarışmasında ter döktü. Dereceye girenlere tören ile ödülleri verildi.

Gökçe'de Siyer Sınavı Ödülleri Verildi

Kızıltepe İlçe Müftülüğü ve Gökçe Beldesi İlköğretim Okulu`nun 26 Mayıs`ta ortaklaşa düzenlediği Siyer-i Nebi yarışmasına katılan 5, 6, 7, 8. sınıflarından 150 öğrenci katılımıyla gerçekleşti. Siyer yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri yetkili idareciler tarafından verildi. Düzenlenen ödül programı A. Aziz Özgün`ün Kuran-ı Kerim `in kıraati ile başladı. Açılış ve selamlama konuşmasını Gökçe İlköğretim Okulu Müdürü Muhittin Gökdemir yaptıktan sonra, günün önemine binaen ilçe Müftüsü Cahit Erhun bir konuşma yaptı. 

Yapılan açılış konuşmasından sonra Grup Ensar`ın seslendirdiği ilahilerle katılımcılara manevi bir hava yaşatıldı. Daha sonra yarışmada dereceye girenlerin ödülleri takdim edildi. Yarışmada Mülkiye Çelik 95 puanla birinci gelerek ilçe Müftüsü Cahit Erhun`dan dizüstü bilgisayar ödülünü aldı. Behiye Çiftçi, 92 puanla ikinci gelerek Gökçe Belde Belediye Başkanı Haluk Çelik`ten altın ödülünü, Enver Mervan Yıldırım 91 puanla üçüncü gelerek Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kadri Yıldırım`dan bisiklet ödülünü aldı.
 

Siyer-i Nebi ödül töreninde yedi yarışmacıya mp4 çalar, yarışmaya katılan diğer yarışmacılara ise hadis baskılı tişört ve muhtelif hediyeler dağıtıldı.                                
 Masum Erden

 


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2012, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER