Evde Eğitim Alan Yusuf ve Sara’nın Karne Sevinci

Yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim alan Sara ve Yusuf adındaki iki öğrenci karnelerini evlerinde Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekilinin eşi Dilek Çam’ın elinden aldılar.

Evde Eğitim Alan Yusuf ve Sara’nın Karne Sevinci
 2019-2020 Eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla öğrenciler ilk dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

Kızıltepe’de ki eğitim sezonunun ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler okullarda karnelerini alırken sağlık sorunları nedeniyle okula gidemediği için evde eğitim alan Yusuf Vural ile Sara Sarohan’ın karnelerini ilçe Kaymakamı/Belediye Başkan vekilinin eşi Dilek Çam’ın elinden alırken Çam’da karne sevinçlerine ortak olurken tatilde okumaları için kendilerine hikaye kitapları ve zeka oyunları hediye etti.

Yusuf ve Sara’nın başarılı bir öğrenciler olduğunu söyleyen Çam, " Öğrencilerimizi evlerinde aileleri ile birlikte ziyaret ettik. Onlara karneleri ile kitap ve zeka oyununları hediye ettik.İkisinin de karnesi gerçekten çok iyi. Her iki öğrencimizin de matematikte çok başarılı. Rabbim yollarını, bahtlarını açık etsin. Biz her daim Yusuf'un ve Sara’nın yanındayız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 23:33

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER