banner113

Eğitim-Bir-Sen 2019 Futbol Turnuvası Göz Doldurdu

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kızıltepe Şube Başkanlığınca, futbol turnuvası düzenlendi.

 Eğitim-Bir-Sen 2019 Futbol Turnuvası Göz Doldurdu

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kızıltepe Şube Başkanlığı tarafından futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva final maçına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN,Mardin Eğitim-Bir-Senşube başkanı Eyyüp DEĞER,okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 27 Mart tarihinde başlayan futbol turnuvası, 05 Mayıs  günü oynanan şampiyonluk karşılaşmasıyla sonlandırıldı. Gerçekleştirilen turnuva kapsamında, Spor Lisesi birinci, İpekyolu İlk-Ortaokulu ikinci ve Zergan Ortaokulu da üçüncü oldu.

Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe Şube Başkanı M Nuri AKKURT   konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, sendika olarak hak ve emek  alanında mücadele etmenin yanında sanat, kültür ve sportif alana da katkı sunmak, bu alanda da çalışanların beklentilerini karşılamak için faaliyet alanlarını genişlettiklerini söyledi. Başkan AKKURT, “Bugün gelinen noktada sanatsal, kültürel alanda evrensel ve ulusal ürünler ortaya çıkartarak alışılmışın dışına çıkıyoruz, bu anlamda yediden yetmişe herkesin beğenisini ve takdirini kazanıyoruz. Üyelerimizden ve eğitim çalışanlarından gelen talepler doğrultusunda birlik beraberliğimizi güçlendirmek, üyelerimiz arasındaki dayanışmayı, kaynaştırmayı artırmak amacıyla futbol turnuvası düzenledik” ifadelerini kullandı.

“39 Takım 8 Gurupta Mücadele Etti”

 Mart ayında  başlayan ve Mayıs ayında sona eren turnuvaya katılan 39 takımın, 8 gurupta mücadele ettiğini söyleyen Başkan AKKURT, "Ahlak, erdem, centilmenlik ilkelerinin yanında birlik beraberlik ve dayanışma duygularını merkeze aldığımız bu faaliyetimizde amacımız tahrip edilen erozyona uğratılan refikliği unutarak rakipliği merkeze alan bu alanda da, güzel faaliyetler yapılabiliyor hissiyatını uyandırmak, anlayışını pekiştirmek oldu.

Turnuvamızda birinci olan takımımız tam altın, ikinci olan takımımıza yarım altın  , üçüncü  ve dördüncü takım da çeyrek altın  ödül kazanmıştır. Turnuva boyunca centilmence mücadele eden tüm takımlarımıza, bize evini açan milletimizin konukseverliğinin mücessem bulduğu Ada ve Solhan  Halı Sahaya ve  personellerine, turnuva boyunca görev alan hakemlerimize, bu güzel etkinliğimizin yapılması için bizi teşvik eden, yüreklendiren, bizden desteğini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ASLAN’a teşekkür ediyorum. Eğitim çalışanlarının beklentisi doğrultusunda düzenlediğimiz turnuvamız gelenekselleşerek gelecek yıllarda da devam edecek müjdesini size vermek istiyorum” sözlerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019, 11:39

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER