DEMİRKAYA İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN’ı Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Cengiz DEMİRKAYA İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN’ı Ziyaret Etti.

DEMİRKAYA İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN’ı Ziyaret Etti
Ziyarette son dönemde Mardin ve Kızıltepe’de eğitim adına yapılan değişimler ve hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunularak, Mardin ve Kızıltepe’de eğitimin kalitesini arttırmada yapılan tespitlerin üzerinde duruldu. Yapılan ziyarette Kızıltepe’de tamamlanmış, yapımı devam eden ve yapılması planlanmış olan eğitim yatırımları masaya yatırıldı. Ayrıca Yeni hizmete başlayan  kurum binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Kızıltepe’de inşaatı devam eden okullar ve pandemi Covit 19 sürecinde uzaktan eğitim ile ilgili değerlendirme ve istişarelerde bulundular.

Yapılan çalışmalar sonucu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından destek gören Mardin ve Kızıltepe’de eğitim için yapılan yatırımların sevindirici olduğunu belirten Demirkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN’a eğitim adına yapılacak her projede kendilerini destekleyeceklerini belirtti.
Demirkaya, ayrıca yaptığı açıklamada, “Kızıltepe’nin hayatın her alanında gelişip, kalkınması ve halkın refah düzeyi ve yaşam kalitesinin yükselmesi için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini vurguladı. Bizim asıl önceliğimiz insandır. İnsana yapılacak her hizmet bizi mutlu etmektedir. İnsana en hızlı ve direk dönen yatırım kaynağı eğitimdir. Kızıltepe’de devletimiz ve milletimiz tarafından yapılan eğitim yatırımları karşısında mutluluk duyuyorum” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN ziyaretlerinden ötürü AK Parti Milletvekili Cengiz DEMİRKAYA ‘ya eğitim konusundaki duyarlılıkları ve yapılan her çalışmada desteklemelerini esirgemedikleri için kendilerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2020, 17:22

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER