banner113

Bahçeşehir Kolejleri Mardin’de Çocuklar İçin Tatil Atölyelerine Başladı !..

Türkiye’nin 7 bölgesinde aynı kalitede hizmet veren Bahçeşehir Kolejleri 17 Eylül’de Mardin’de yeni okul binasıyla Anaokulu 3-4 yaş Erken Çocukluk 5-6 yaş Okula Hazırlık ve 1.sınıftan 8.sınıfa kadar öğrencileriyle “Eğitime Merhaba” diyecek.

Bahçeşehir Kolejleri Mardin’de Çocuklar İçin Tatil Atölyelerine Başladı !..
 Eğitime merhaba demeden Mardin’de etkinliklere başlayan Bahçeşehir Koleji 14 Temmuz Cumartesi günü  Movapark’da 3-6 yaş ve 7-10 yaş arası çocuklar bilim, sanat , matematik ve yabancı dil  atölyelerinde birbirinden farklı etkinliklerle eğlenerek keyifli zaman geçirdiler.
Tatil döneminde farklı mekanlarda kurulan Bahçeşehir Koleji Tatil Atölyeleri çocukların yaratıcılıklarını kullanarak, keşfederek, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak anlamlı deneyimler kazanmalarına yöneliktir.
Öğretmenler tarafından hazırlanan her atölyede programın amacı çocukların öncelikle doğal materyallerle çalışarak keşifler yapmaları, sembolik öğrenmeden çok kalıcı ve anlamlı öğrenme deneyimleri yaşamaları; öğrenirken eğlenmeleridir.
Bahçeşehir Kolejlerinde , “Her Çocuk Farklı öğrenir” ilkesinden yola çıkılarak oluşturulan öğrenme merkezi aktiviteleri ile buluşan çocuklar farklı öğrenme stillerinde sunulan aktiviteler sayesinde yaparak, yaşayarak programın içinde yer alırlar.
Öğretmenler “öğrenmeyi öğrenmeleri” için çocuklara rehberlik ederken çocukların öğrenme stili eğilimleri ile ilgili de gözlemler yaparlar.



Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2012, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER