banner113

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ “KÖÖM” SEMİNERİNDE

25-27 Ağustos tarihleri arası Mardin Hilton Oteli’nde 2012-2013 öğretim dönemi öncesi “KÖÖM(Kişiye Özgü Öğrenim Modeli)” Eğitim Semineri Mardin ve Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ  “KÖÖM” SEMİNERİNDE

            Daha önce İstanbul’da yapılan hizmet içi eğitimlerde öğretmenler dersleri etkinliklerle nasıl destekleyebilecekleri, yaratıcı öğrenme teknikleri ve Bahçeşehir Kolejlerinin eğitim sitemi konularında deneyim kazandılar. Tüm Bahçeşehir Kolejleri öğretmenleriyle bir araya gelerek bilgi ve birikim paylaşımlarında bulundular. İstanbul’da yapılan hizmetiçi eğitimin 2. ayağı olarak Bahçeşehir Koleji Eğitim Koordinatöleri ile Mardin’de buluşuldu.

 

            3 gün boyunca Bahçeşehir  Eğitim Kurumlarının Eğitim Koordinatörü Fatih Karadağlı ve Fulya Temiz tarafından verilen seminere katılan Mardin Bahçeşehir Koleji öğretmenleri “Eğitimde Mükemmellik Ödülü “almış olan Kişiye Özgü Öğrenim Modeli’nin inceliklerini öğrenerek seminer sonunda sertifikalarını aldı . 4+4+4 sisteminde tüm Türkiye’nin kafası karışıkken Bahçeşehir  Eğitim Kurumları farkını ortaya koyarak , bu yıl 1. sınıf ve hazırlık sınıfı okutacak öğretmenlere özel olarak hazırlanmış bir eğitim programının çalışmasını uyguladı.

 

           Eğitime katılan öğretmenler zümreler bazında çalışarak etkinlikler ,örnek dersler ve oyunlarla, müfredat programını öğrenci ve kazanım merkezli zenginleştirmek için paylaşımda bulundular.

 

          Eğitim Semineri sonunda sertifikalarını alan öğretmenler eğitim birikimleri ve enerjileri ile Bahçeşehir Kolejleri’nde eğitime başlamanın heyecanı içerisinde olduklarını mesajını verdiler.

          Bahçeşehir Kolejleri Eğitim Koordinatörü Fatih Karadağlı seminer sonunda enerjisi yüksek ve idealist öğretmenlerle birlikte gerçekleşen seminerin çok verimli geçtiğini ve medeniyetler şehri Mardin’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2012, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER