Artuklu Üniversitesinden ‘Evde Üniversite’ Projesine Burs Desteği

Mardin Artuklu Üniversitesi, “evde üniversite” sloganı ile başlattığı her türlü etkinlik ve uzaktan eğitim projesine burs desteği ile hayat vermeye devam ediyor.

Artuklu Üniversitesinden ‘Evde Üniversite’ Projesine Burs Desteği

Yüksek öğretim Kurulu’nun, Dünya Sağlık Örgütünün tavsiyeleri doğrultusunda  üniversitelerin bu yılın bahar dönemi için geçerli olan  eğitim faaliyetlerine ara verilmesi kararının ardından başlatılan uzaktan eğitim projesine katılımın eksiksiz olmasını sağlamak amacıyla Mardin Artuklu Üniversitesinden örnek bir burs hamlesi geldi.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi, uzaktan eğitim alanında kullandırmak üzere öğrencilerine ‘İnternet Destek Bursu’ vereceğini duyurdu.

 Derslerin %98’inin uzaktan eğitim  ile kesintisiz bir şekilde verildiğini belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar,

“Öğrenci odaklı eğitim anlayışımız çerçevesinde her gün öğrencilerimiz ile birebir irtibat hallinde olmaya çalışıyor ve öğrencilerimizin twitter, instagram ve e- mail üzerinden tarafımıza göndermiş oldukları sıkıntılara çareler üretmek üzere tüm ekipçe seferber oluyoruz. Bir öğrencimizin bile eğitiminden geri kalmasını istemiyoruz. Uzaktan eğitim derslerine %100’lük bir katılımın sağlanması için imkânlarımızı son sınırına kadar zorluyoruz. İnşallah bir nebze öğrencilerimize yardımcı olabiliyoruzdur.” ifadelerini kullandı.

Maddi imkânsızlıklar nedeniyle internet paketi alamayan öğrencilerin  bir defaya mahsus 100 TL İnternet Destek Bursundan yararlanabilecekleri bilgisini paylaşan  Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanı Sabahattin Bala, Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin, en geç 10.05.2020 Pazar günü saat:00.00’a kadar  İNTERNET BURS BAŞVURU FORMU’nu elektronik ortamda doldurarak [email protected] adresine göndermeleri gerektiğini bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 22:34

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER