banner113

23 Nisan İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri Bir yılın yorgunluğunu eğlenerek attı.

23 Nisan İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri Bir yılın yorgunluğunu eğlenerek attı. 23 Nisan İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri Yıl sonu etkinlikleri kapsamında velilere yönelik eğlence düzenlendi.Kızıltepe Halk Eğitim salonunda yapılan etkinlikte öğrenci velileri ve okul öğretmenleri katıldı.

23 Nisan  İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri Bir yılın yorgunluğunu eğlenerek attı.

 

23 Nisan  İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri Bir yılın yorgunluğunu eğlenerek attı.

23 Nisan  İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri Yıl sonu etkinlikleri kapsamında velilere yönelik eğlence düzenlendi.Kızıltepe Halk Eğitim salonunda yapılan etkinlikte öğrenci velileri ve okul öğretmenleri katıldı.


    Eğlenceli aktivitelerle güzel anlar geçiren Anasınıfı öğrencileri öğretmeni Ferda Salman Karakaş, anasınıfı öğrencilerimizle güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, "eğlenceli bir organizasyon yaptık. Yaklaşık 50 öğrencinin aileleri ve kardeşleri ile katıldığı bu mutluluğu her sene yaşamak istiyoruz." dedi.

    Bu kadar çok küçük öğrenciyi bir araya toplamaktan, sevindirmekten ve onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Ferda
Salman Karakaş ; "Bu yarışmanın, yavrularımızın özgüven kazanmasında ve sosyalleşmesinde önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2012, 18:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
isim vermeyen
isim vermeyen - 10 yıl Önce

bu hangi senenin

buurcuu keskin
buurcuu keskin - 9 yıl Önce

çok guzel5.5

SIRADAKİ HABER