2012 SBS’DE KIZILTEPE ŞAMPİYONLARI ANAFEN DERSHANESİNDEN

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Anafen Dershanesi bu senede şampiyonların adresi oldu. Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Kızıltepe’de 1.,2.,4., ve 5.’lik derecelerini Anafen Dershanesi öğrencileri paylaştı.

2012 SBS’DE KIZILTEPE ŞAMPİYONLARI ANAFEN DERSHANESİNDEN

Dershane öğrencilerinden Sinan Selçuk  1., Arda Can Abul  2., Üsame Kerem Aydın 4., Duygu Çifçi ise 5. Oldu.Öğrenciler başarılarını öğretmenlerini öğretmenleri ile paylaştı.

Dershanesi Müdürü Murat Polat:’’SBS sonuçları Dershanemizin kalitesini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Sonuçlar bizi mutlu etti. Dershanemiz her yıl Kızıltepe derecelerini çıkarma geleneğini devam ettirdi.  Bu başarıda emeği geçen okul-dershane idareci ve öğretmenleri ile öğrenci ailelerine teşekkür ediyorum.”Şeklinde konuştu.

Başarılarımızda dershane öğretmenlerinin ciddi gayretleri ve zengin Anafen dokümanlarının etkili olduğunu ifade eden Polat.”Bire bir rehberlik ve velilerimizle kurduğumuz diyaloglar son derece etkili oldu. Ayrıca dershanemizin sadece ilköğretim öğrencilerine yönelik faaliyet göstermesi de bunda etkilidir.   Öğrencilerimiz 8 Ağustos’a kadar tercihlerini yapabilirler. Tercih sürecinde Anafen Rehberlik servisimiz Kızıltepeli öğrencilere yardımcı olacaktır.’’ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2012, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER