1 Ekim Dünya Çocuk günü Çağıl İlk/Ortaokulunda Coşkuylan Kutlandı

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "Okullarımızı Güzelleştiriyoruz" projesi kapsamında 1 Ekim Dünya Çocuk günü Çağıl İlk/Ortaokulunda kutlandı.

 1 Ekim Dünya Çocuk günü Çağıl İlk/Ortaokulunda Coşkuylan Kutlandı

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü "Okullarımızı Güzelleştiriyoruz" projesi kapsamında, ayrıca 1 Ekim Dünya Çocuk günü münasebetiyle Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili n Mehmet YÜZER ile eşi Filiz YÜZER'in katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Çağıl İlk/Ortaokulu öğrencileri hoşça vakit geçirdi.

 

Okul bahçesine Mobilgençlik tarafından kurulan oyun alanlarında vakit geçiren öğrencilerin Kızıltepe Belediyesi'nin kendileri için hazırladıkları hediyeler ile fazlasıyla mutlu oldukları gözlendi. Bunların yanısıra çizgifilm karekterlerini canlandıran "Öncü Çocuk" ekibinin müzik eşliğinde gösterileri ve pamukşeker ikramları öğrencilerin eğlenmesine katkı sağladı.

Çağıl Ortaokulu öğretmenleriyle de biraraya gelen Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, Okul Müdürü Nusret KUDAY'dan okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldı.

 

Her şey geleceğe umutla bakan çocuklarımız için diyen  Çağıl İlk/Ortaokulu Müdürü Nusret KUDAY; "Çocuklarımızın güzel bir  ortamda büyümelerini sağlamak biz büyüklerin sorumluluğudur. Üstümüze düşen sorumluluğumuzu yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu vesile ile ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının ‘Dünya Çocuk Günü’nü kutluyor; sağlık, huzur ve barış dolu bir gelecek temenni ediyorum.Ayrıca okulumza gelme nezaketinde bulunan Kızıltepe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet YÜZER ile eşleri Sayın  Filiz YÜZER'e teşşekür ediyorum  " diye konuştu.

 

Öğretmenler ve öğrencilerle fotoğraf çeken YÜZER, iyi dileklerle okuldan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 11:36

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER