banner113

Vali Eşi Gülseren Yaman Derik'te Yaşlı Ve Engellileri Sevindirdi

Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın eşi Gülseren Yaman Mardin'in Derik İlçesi'ne hasta ve yardıma muhtaç aileleri ziyarette bulundu.

Vali Eşi Gülseren Yaman Derik'te Yaşlı Ve Engellileri Sevindirdi

Mardin'in Derik İlçesi'ne hasta ve yardıma muhtaç  aileleri ziyarette bulunmak üzere  Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın eşi Gülseren Yaman,Mardin Alay Komutanı eşi,Mardin Ak Parti İl Başkanı eşi ile beraberindekiler Çocuk Oyun alanını ve "Surp Kevork Ermeni Kilisesi'ni  ziyaret ederek,İlçedeki Kale Mahallesinde bulunan  yardıma muhtaç,engelli hasta aileleri ve  Şehit aileleri yanı sıra Derik Devlet Hastanesinde serviste yatan hastaları ziyaret ederek, hastane personellerine  kırmızı karanfil dağıttı. 

Mardin Valisi'nin eşi Gülseren Yaman ziyarette bulunduğu İlçe'de İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas ile eşi Kübra Kafkas tarafından karşılandı.

Beraberindekilerle Engelli ve Yardıma Muhtaç aileleri ziyaret ederek gıda yardımında bulundu.Ziyaretleri esnasında karşılaştığı Derik li kadınlarla sohbet eden Gülseren Yaman "Bayram öncesinde ilçedeki vatandaşları  ziyaret  etmeleri kendilerini çok sevindirdiklerini,her zaman İlçe'yi ziyaret etmeye çalışacaklarını" belirti.

İlçe'nin tek Kilisesi olan Surp Kevork Ermeni Kilisesi'ni de ziyaret eden Yaman,Kilise'yi gönüllü olarak bakımını yapan Hatun Göngürür ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretleri kapsamında Şehit ailelerinden Güvenlik Korucusu Şehit Nuri Dinç'in ailesini de ziyaret eederk,Derik Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastaları da ziyaret ederek kırmızı karanfil verdi.

İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas"Vali Bey'in İlçemizi ziyaret etmelerinden dolayı  en az  ilçe halkı kadar kendilerine de memnuniyet  sağladıklarını,Vali bey'in eşi ve beraberindekilerin ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini"belirti.

Derik Belediye Binasının zemin katında Çocuklar  için yapılan Oyun alanında çocukların düşmemeleri için laminent parke düşenerek,  04 ile 10 yaş gruplarına;1 adet elektrikli jet uçak,1 adet elektrikli araba,1adet elektrikli Motosiklet,1adet elektrikli karınca bulundurulurken,Yetişkinler için;1adet Basket potası,2 adet langırt elektronik,1adet buz hokeyi  bulundurulduğu görüldü.

Vali Eşi Gülseren Yaman gelişiyle hizmete giren oyun alanı çocuklar tarafından sevinçle karşılanırken,2 torunuyla geldiğini belirten Nofa Çağırdan adlı kadın"Çok mutluyuz,Çocuklarımız sevinç içerisinde,Bu imkanı bizlere sunan Kaymakam bey'den Allah razı olsun"dedi.

Vali Eşi Gülseren Yaman Oyun alanında çocuklarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 00:01

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER