Vali Demirtaş, Mazıdağı ve Derik İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Mahmut Demirtaş, ilçelerdeki yatırım ile hizmetleri yerinde görmek ve Kurban Bayramı dolayısıyla yapmakta olduğu ilçe ziyaretleri kapsamında Mazıdağı ve Derik ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Vali Demirtaş, Mazıdağı ve Derik İlçelerini Ziyaret Etti
 Ziyaretlerine Mazıdağı ilçesiyle başlayan Vali Demirtaş, ilk ziyaretini Mazıdağı Belediyesine gerçekleştirdi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Muhsin Duran Kalkan ve kamu kurum ve kuruluş amirleri tarafından karşılanan Vali Demirtaş, bayramlaşmanın ardından Kaymakam Kalkan’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Mazıdağı İlçe Jandarma Komutanlığını ve Emniyet Amirliğini ziyaret ederek milletimizin huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle görev yapan güvenlik güçlerinin bayramını tebrik eden Vali Demirtaş, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek projeler hakkında, yetkililerden bilgi aldı.

İlçe merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Vali Demirtaş, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşarak bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.

Ardından Mardin'imizin kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlayan Mazıdağı Metal Geri Kazanım ve Entegre Gübre Tesislerine geçen Vali Demirtaş, işletme ile ilgili bilgiler aldıktan sonra İlçeden ayrıldı.

Mazıdağı ilçesinin ardından Derik ilçesini ziyaret eden Vali Demirtaş, burada Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret ederek Kaymakam/Belediye Başkan V. Hicabi Aytemür ile kamu kurum ve kuruluş amirleriyle bayramlaşarak Kaymakam Aytemür’den, kaymakamlık ve belediye tarafından yapılan yatırımlar ve yürütülen projeler hakkında brifing aldı.

Kaymakamlık ve Belediye ziyareti sonrası Vali Demirtaş, Derik İlçe Jandarma Komutanlığını ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek görev başındaki asker ve polislerin bayramını kutlayarak hayırlı görevler temennisinde bulundu.

Daha sonra Derik Merkez Cami, Hayvan Pazarı, Hububat Merkezi ve MARSU Derik Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, ardından ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlar ile bayramlaşarak bir süre sohbet edip Derik ziyaretini sonlandırdı

                  Emrullah KARAKAŞ

                     Mardintime

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 16:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER