Mardin Trabzon Kardeşlik derneği Mardin’de kuruldu.

İçişleri Bakanılığı bünyesinde ‘’Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimiz arasında kurulan Kardeşlik ve Gönül Köprüsü Projesi çalışmalarımız devam ederken, Kadim şehir Mardin’den Karadeniz’in incisi Trabzon’ a kardeşlik köprülerine bir yenisi daha eklendi.

Mardin Trabzon Kardeşlik derneği Mardin’de kuruldu.
Mardin Trabzon Kardeşlik derneği Mardin’de kuruldu. Kurucu başkanlığını Eğitimci Abidin Aslan getirildi. Yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde açıklanacak, bütün kardeş şehirler arasında,  karşılıklı kardeşlik dernekleri kurularak  bundan sonra atılacak adımlar bu dernek üzerinden planlı programlı devam ederek kardeşlik projelerimiz daha da güçlenecek. Bu vesileyle Mardin- Trabzonspor taraftarlar derneği başkanımız sayın İbrahim Aydın ve değerli arkadaşlarımız ile istişare ederek kurduğumuz  ‘’Mardin-Trabzon Kardeşlik Derneği’ne’’ beni başkan olarak uygun gördükleri için çok teşekkür edip, bu görevi layıkıyla yerine getirerek kardeşlik ve halklar arasında barış adına güzel projelere imza atarak memleketimizin huzur ve refahı için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.
NOT: Mardin-Trabzon Kardeşlik derneğimizden sonra kardeş şehrimizde “Trabzon- Mardin kardeşlik derneğininde tüzük çalışmaları bitti. Önümüzdeki günlerde Trabzon’a giderek derneğin açılışına katılıp daha sonra Mardin’deki derneğimizin de açılışını hep birlikte yapacağız...

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 15:41

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER