KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ KAFKAS DERİK HALKI BAYRAMLAŞTI.

Derik Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Aydın Ayaydın Öğretmenevi’ nde organize edilen Ramazan Bayramı programında İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas, Derik Halkı ile bayramlaştı

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ KAFKAS  DERİK HALKI  BAYRAMLAŞTI.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas, ilk olarak bayram namazında Derik halkı  ile Tacarlar  Camii’ nde bir araya geldi. Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Kafkas daha sonra, Aydın Ayaydın Öğretmenevin’ de organize edilen Ramazan Bayramı Programına katıldı. Düzenlenen programa İlçe  Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas'ın yanı sıra; İlçe Emniyet Müdürü Oray Ertuğrul, İlçe Jandarma  Komutanı Üsteğmen Hüseyin Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Temelli,Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları ve Mahalle-Köy Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Kafkas, programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımızı kapıda karşılayarak tek tek bayramlaştı ve daha sonra masaları dolaşarak programa katılan vatandaşlar ile sohbet etti. Yapılan sıcak sohbetler verilen ikramlar ile pekiştirildi.

Programın sonunda Kaymakam Kafkas, katılım sağlayan vatandaşlar ateşekkür ederek tek tek uğurladı ve İlçe Emniyet Müdürü Oray Ertuğrul,İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Coşkun  ile birlikte, ilçe de çeşitli noktalarda görevini ifa eden Emniyet mensuplarını,İlçe Jandarma Komutanlığındaki Askerleri,Şehit ailelerinden Nuri Dinç 'in ailesini ve 10 gün önce dut ağacından düşerek yaşamını yitiren Zeytinpınar Mahalle Muhtarı Serdar Atsız'ın evini   ziyaret ederek baş sağlığı dileyerek bayramlarını kutladı.

İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas,Belediye binasının alt katında çocuklar  için yapılan oyun alanına geçerek çocuklarla bayramlaştı,Çocuklar İlçe Kaymakamını bağrına basarak,yapılan oyun alanı için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 21:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER