Hakan Kafkas;“mübarek günde barış, hoşgörü içinde sevgi ve saygı bağıyla birbirimize bağlanmamızı temenni ediyorum“

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas Kurban Bayramı vesilesiyle mesaj yayınladı.

Hakan Kafkas;“mübarek günde barış, hoşgörü içinde sevgi ve saygı bağıyla birbirimize bağlanmamızı temenni ediyorum“
 Mesajında;"Değerli Hemşehrilerim, Ülkemizde ve ilçemizde herkesin birlik ve dayanışma içerisinde kutladığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.İyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşmanın arttığı, bizleri asırlardır birbirimize bağlayan, kardeşliğimizi pekiştiren dayanışma gününde bu önemli manevi duygularımıza sıkı sıkıya bağlanmamız gerekmektedir.

Milletimizin her daim bir arada huzur ve mutluluk çerçevesinde yaşamasını sağlayan bayramımızın temel değerlerinin verdiği mesajların bilincinde olarak bu mübarek günde barış, hoşgörü içinde sevgi ve saygı bağıyla birbirimize bağlanmamızı temenni ediyorum.

Bayram vesilesiyle artacak trafik yoğunluğu hasebiyle trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini diliyorum. Bu anlamda herkesi Kırmızı Düdük projesini desteklemeye davet ediyorum. Unutmayalım ki kurallar bizleri sevdiklerimize bağlayan yegane unsurdur. Birlik içinde kurallarımıza sahip çıkarak hatalara karşı birbirimizi uyaralım.

Bu duygu ve dileklerle başta eşsiz fedakarlıklarını asla unutmayacağımız aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi ise şükranla selamlıyorum.

Bayram boyunca görevi başında olacak tüm çalışanlara başarılar dileyerek bayramlarını kutluyorum.

İlçemizdeki hoşgörü ve huzur ortamının kuvvetlenmesi temennisiyle herkesin Mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramları karşılamak umuduyla saygı ve sevgilerimi sunuyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 12:26

Emrullah Derik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER