Derik'te Polis Haftası Kutlandı

Türkiye'nin her yerinde kutlanan 173'üncü Polis Haftası Derik İlçesi'nde de çeşitli kutlamalar gerçekleşti.

Derik'te Polis Haftası Kutlandı
 Kale Mahallesi Aydın Ayaydın Caddesinde bulunan  Mehmet Ayaydın İlkokulu Bahçesi'nde Türk  Polis Teşkilatı'nın 173'üncü Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle tören düzenlendi.

Törenin ardından kutlamalar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas,İlçe C.Başsavcısı Burhan Şahinkaya,İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Çakmak,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seçkin Karadağ,Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Karahan,İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Osmanoğlu ile Sivil Toplum Kurum temsilcilerin katılımlarıyla Aydın Ayaydın Öğretmenevinde kutlamalara devam edildi.

 Derik İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis teşkilatı İlçe Merkezindeki kutlamaların ardından,İlçeye bağlı Koçyiğit Mahallesi'nde İlkokul ve Ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.

Okulda  öğrencilerle bir araya gelen Polis Merkezi Amiri Hakan Hacirüstemoğlu,öğrencilere, Devlet Kurumları ve İşleyişi hakkında bilgiler verildi,Polis Teşkilatı'nın her zaman vatandaşların can ve mal güvenliğinden sorumlu olduğunu,Polislerin her zaman Vatandaşlarının yanında olduğunu"bilgisini verdikten sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.   

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 09:17

Emrullah Derik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER