Derik'te Öğretmenlere 'Genel Trafik Eğitimi Konulu' seminer verildi

Derik İlçesi Cevizpınar Mahallesi' nde bulunan Prof. Dr Aydın Ayaydın konferans salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile okuluna başlamasıyla beraber ' Genel Trafik Eğitimi' konulu' seminer verildi.

Derik'te Öğretmenlere 'Genel Trafik  Eğitimi Konulu' seminer  verildi
 Derik İlçesinde 2018-2019 Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla geçen hafta Emniyet Müdürü Tarık Ziya Turan'ın katılımıyla sinevizyon sunumu yapılan  'Genel Trafik Eğitimi'konulu semineri bu gün  İlçe Trafik Denetleme birimi tarafından Aydın Ayaydın Öğretmenevi konferans salonunda  verildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerine  yönelik 'Genel Trafik  Eğitimi,Mesleki  Eğitim çalışma programı” kapsamında “Genel Trafik Eğitimi” konulu seminere  merkez  ve kırsal mahallelerde bulunan tüm öğretmenlerin katılımlarıyla tamamlandı.

Derik İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Memuru Servet Harputlu,Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklaşa düzenlemiş olduğu okul öncesi eğitimlerde öğretmenlere verilecek seminerlerde ben görevlendirildim,bu seminerin veriliş amacı,Türkiye'de her sene daha çok trafik kazaları geçiriyoruz,ölümlü kazalar,bunları daha az seviyeye düşürülmesini ve okullarda ne kadar çok öğrenciyeulaşırsek,bunlarda velilerine ulaşacaklarını düşünerek yapılan bir seminer bu.Biz de elimizden geldiği kadar kendi bilgilerimizi aktararak,genel müdürlüğün verdiği sunumlarda sunarak öğretmenlerimize eğitim veriyoruz"dedi.

Seminere katılan öğretmenler"Trafik konulu seminerlerin faydalı olduğunu,bu tür çalışmaların devamlı olmasını istediklerini"ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 18:20

Emrullah Derik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER