Derikte kurumlararası voleybol finali muhteşem oldu.

Derik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kurumlararası Voleybol Turnuvası,1 aydır 15 takımın katılımıyla sağlanan müsabakanın finali yapıldı,turnuva sona erdi.

Derikte kurumlararası voleybol finali muhteşem oldu.
 Derik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda düzenlenen turnuvada Derik Kaymakamlık takımı, Derik Emniyet takımını  3-0 yenerek birinci oldu.Çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı turnuvada Derik Kaymakamlık takımı 1'inci olurken,Derik Emniyet takımı 2'inci, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Anadolu Lisesi ise 3'üncü oldu.

Turnuvanın birincisi olan Derik Kaymakamlık takımına kupayı C. Başsavcısı Burhan Şahinkaya, turnuvanın ikincisi olan Derik Emniyet takımına kupayı İlçe Adliye Hakimi İlayda Keskin, turnuvanın üçüncüsü olan Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Anadolu Lisesi  takımına kupayı Voleybol  İl Temsilcisi Nezir Akhun tarafından verildi.

En centilmen takım olan Göktaş Ortaokulu takımına ise Emniyet  amiri Mustafa Çakmak tarafından ödüllendirilirken,turnuvanıın en iyi Smaçör'ü Kaymakamlık takımından Şeref Mertgenç adlı sporcu seçildi ve ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Mustafa Dursun tarafından verildi.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Dursun, turnuvamızın amacı kurumlarımızın ve halkımızın kaynaşması ve spora teşvik etmektir. Bir aydır çalışmalarımız sonucu,turnuvamız amacına ulaşmıştır. İlçe halkının  ilgisinden dolayı çok mutluyuz.Derik Kaymakamımız  ve Derik Belediye Başkanvekilimiz  Hakan Kafkas’ın  desteklerinden dolayı teşekkür ederiz."dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 11:42

Emrullah Derik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER