banner113

DERİK'TE İLÇE KAYMAKAMI KARNE DAĞITTI

Kaymakam Hakan Kafkas Mehmet Ayaydın İlkokulu'nda karne dağıtım törenine katılarak Teog sınavlarında başarılı olan öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti.

DERİK'TE İLÇE KAYMAKAMI KARNE DAĞITTI
Mardin'in Derik İlçesi'nde 10 Kasım 2016 tarihinde makamında uğradığı bombalı saldırı sonucu kaldırıldığı Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet hastanesinde şehit olan Muhammet Fatih Safitürk'ün hazırladığı projeleri tamamlamak için gönüllü olarak  Gümüşhane İli'nin Torul ilçesi' nden Derik İlçesi Kaymakamlığı'na atamasını yapan 35 yaşındaki Kaymakam Hakan Kafkas  Mehmet Ayaydın İlkokulu'nda karne dağıtım törenine katılarak Teog sınavlarında başarılı olan öğrencilere  tablet bilgisayar hediye etti.

İLK DEFA KADIN ASTSUBAY VE ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNİN KARNE DAĞITMA  TÖRENLERİNE  KATILDIKLARINI GÖREN ÖĞRENCİLER SEVİNÇ YAŞADILAR.

İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas beraberinde Garnizon Komutanlığında görevli Astsubay Yasemin Salman ve Özel harekat polisleri öğrencilerin ilgi odağı olurken öğrencilerden lkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Baver Babur ve 6'inci sınıf öğrencisi Büşra İzci "Kaymakamımızı çok seviyoruz keşke Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk yanımızda olsaydı.Onu çok özledik."dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman'ın hazır bulunduğu karne dağıtım töreninde, İlçe Kaymakamı öğrencilere başarılar dileklerini ileterek derslerinde 2'inci yarıyılında başarıyla taçlandırmalarını isteyerek,anne ve babalarına selamlarını iletmelerini istedi.

Öğrencilerin ilk defa ilçelerinde kadın askerleri gördüklerini,buna da çok sevindiklerini,tablet bilgisayar almaya hak  kazanan  çok sayıda öğrenci kadın askerin elinde hediyelerini  almak istedikleri görüldü.

Hediyelerini alan öğrencilerin yanı sıra diğer öğrencilerde İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas ile fotoğraf çekme yarışına girdiler.Özel Harekat polisleri' ninde katıldığı karne dağıtma töreninde öğrencilere tablet bilgisayarı hediye etmeleri öğrenciler arasında sevinçle karşılandı.

Hediyelerin dağıtımından sonra İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas'la öğrencilerin hediye edilen  tablet bilgisayarları ile fotoğraf çekme yarışı uzun süre devam etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 13:57

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER