banner113

Derik’te Gençlik Haftası Spor Müsabakalarıylan Kutlandı

Derik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Satranç,Voleybol,Masa tenisi ,Bilardo ve Bireysel Basketbol Serbest atış turnuvası düzenlendi

Derik’te Gençlik Haftası Spor Müsabakalarıylan Kutlandı
Turnuvalara Yaklaşık 250 Sporcu katıldı. Turnuvalara 28 Nisan da başlandı.Karşılaşmaların finalleri 15-19 mayıs günlerini kapsayan gençlik haftasında yapılacaktı,ancak Soma faciası sebebiyle ertelenen turnuvanın finalleri 22 mayıs perşembe günü yapıldı.

Derik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen satranç, kurumlararası voleybol, masa tenisi ve bilardo turnuvası düzenlendi. Kurumlararası voleybolda 15 takımın katıldığı turnuva, Hükümet Konağı ve Devlet Hastanesi'nin maçıyla start alırken, satranç turnuvasına 11, bilardo turnuvasına 21 ve masa tenisi turnuvasına 21 yarışmacı katıldı.

İlçenin sosyal yönünü geliştirme açısından da etkili olan bu turnuvaların sürekli yapılacağını belirten İlçe Müdürü Kerem DİP bu turnuvaların yapılışında desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamı Ahmet Demirci İl müdürü Mustafa Kuzu'ya, voleybol il temsilcisine ve destek veren bütün tertip komitesinde bulunan görevli arkadaşlara teşekkürlerini iletti.
Karşılaşma sonunda başarılı olan sporculara ödülleri ilçe Kaymakamı Ahmet Demirci ve Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Mustafa KUZU tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 01:19

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER