banner113

Derik’te Eşbaşkanlar Çalışmaları Denetledi.

Derik Belediyesi Eşbaşkanları Sabahat Çetinkaya ve Abdülkerim Erdem, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde devam eden altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Derik’te Eşbaşkanlar Çalışmaları Denetledi.

Derik Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde 2014 yılı Nisan ayından bu yana aralıksız bir şekilde sürdürülen altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmaları; Eşbaşkanlar Sabahat Çetinkaya ve Abdülkerim Erdem tarafından kontrol edilerek, yetkililerden çalışmalarda gelinen aşama, yaşanan sorunlar ve yapılması gerekenler ile ilgili bilgi alındı. Çalışmaların yürütüldüğü alanlarda halkla da bir araya gelen Eşbaşkanlar, çalışmalarla ilgili halkın görüş ve önerilerini de aldı.

Burada açıklamalarda bulunan Derik Belediyesi Eşbaşkanları Sabahat Çetinkaya ve Abdülkerim Erdem, görevi devraldıkları günden bu yana ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirterek,” Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde çalışmalarımız halen devam etmektedir. Hava şartlarının uygun olması halinde, çalışmaları aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Bu çalışmaları yürütürken, halkımızla ortaklaşmak, onların görüş ve düşüncelerini esas alarak, çalışmalara yön vermek temel hedefimiz ve hizmet anlayışımızın olmazsa olmazıdır. Bu anlayışla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Eşbaşkanlar, daha sonra Bahçelievler Mahallesinde devam eden üstyapı ve köprü çalışması, Kale Mahallesindeki Betonarme ve merdiven yapımı ile merkeze bağlı Dumanlı ve diğer mahallelerin yol yapım çalışmalarını denetledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 16:07

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER