Derik'te Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına başladı

Derik İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü kutlamaları başladı.

Derik'te Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına başladı
 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları dolayısıyla Hükumet Konağındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi.Derik Kaymakamı Hakan Kafkas,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan Değirmenci,İlçe Emniyet Müdürü Tarık Ziya Turan,Derik Belediye Başkan vekili Mehmet Tekin,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman,Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Karahan,Sivil Toplum Kurum(STK) Temsilcileri,Kamu kurum ve Kuruluşlarının Amirleri,Okul Müdürleri,Vatandaşlar ve Öğrencilerin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına,okul öğrencilerin katıldığı tören,saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas adına yayınlanan Cumhuriyet Bayramı mesajında,"Türk Milletinin,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 96. yıl dönümünü kutlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanıyla bağımsızlığına sahip çıkan Aziz Milletimizin geçmişte olduğu gibi günümüzde de birlik ve beraberliğini koruyarak birbirine daha sıkı bağlarla bağlanmış ve kenetlenmesini bilmiştir.

Büyük bir gurur ve coşku içerisinde olduğumuz bu mutlu günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,kahraman silah arkadaşlarını,aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi,sonsuz şükran ve rahmetle anıyor,tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum"ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 21:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER