Derik'te başarılı öğrencilere hediyeler verildi

Derik İlçesi' nde İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hakan Kafkas,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman,Derik Belediyesi Sosyal ve Kültür Müdür vekili Halim Göven 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında yapılan LGS (Liseye Geçiş Sınavı)'de başarılı olan öğrenci ve Velileriyle bir araya geldi.

Derik'te başarılı öğrencilere hediyeler verildi
 Derik Prof.Dr.Aydın Ayaydın Öğretmenevi konferans salonunda bir araya gelen İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hakan Kafkas,  LGS(Liseye Geçiş Sınavı)'de nitelikli okullara yerleşmeye hak kazanan 24'ü Fen Lisesi,30'u Anadolu Lisesi olmak üzere 54 öğrenci'ye çeşitli hediyeler  verildi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas ve beraberinde kurum amirleri,öğrenci ve velileriyle tek tek tokalaşarak başarılarından dolayı tebrikleri ileti.Kafkas"İlçemizde öğrencilerimizin bu sene girdikleri sınavda başarı oranlarını yükselttiklerini,bunun da yeterli olduğu anlamına gelmediğini,başarıların artması için çalışmalarına hız vereceklerini,başarılı öğrencileri Karadeniz turuna ödül olarak göndereceklerini,öğrenci ve ailelerini bu güzel çalışmalarından dolayı kutladığını "ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman"Derik'te ilk defa böyle bir başarı gösterilmiştir.Öğrencilerimiz girdikleri bu sınavda 24 öğrenci çeşitli il ve İlçelerdeki Fen Lisesi,30 öğrenci de nitelikli Anadolu Liselerine yerleşmişlerdir.Bu başarıdan İlçe Kaymakamımız desteği başta olmak üzere tüm okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim"dedi.

Derik Belediyesi Sosyal ve Kültür Müdürvekili Halim Göven"Derik te ilk defa böyle fazla sayıda öğrenciler olmuştur.Bundan dolayı İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekilimiz tarafından hediyeleri hazırladık,ayrıca Karadeniz turuna da öğrencilerimizi hazırlayıp,en kısa sürede götürüp gezdireceğiz"dedi.

 Veliler "İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin gösterdikleri ilgilerinden dolayı öğrencilerin başarıları artığını,böyle güzel organizasyonlar yapılarak,ödüllendirilmelerine sevindiklerini,başarıları artırdığını"ifade ettiler.

Öğrenciler"Hedeflerinin Tıp fakültesi olduğunu,bunun için emeği geçen başta İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini,kendilerinden sonraki öğrencilerin de başarılı olmalarını dilediklerini"belirtiler.   

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 13:27

Emrullah Derik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER