Derik Kaymakamlığı'ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Sıcak İftar Yemeği

Derik İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas,Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik başlatılan iftarlık yemek dağıtımının titizlikle sürdürüldüğünü söyledi.

Derik Kaymakamlığı'ndan  İhtiyaç Sahibi Ailelere Sıcak İftar Yemeği
 Ramazan ayının rahmet,merhamet, bereket ve yardımlaşma atı olduğunu,yapılan uygulama ile gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalıştıklarını,Merkez ve Kırsal Mahalleler olmak üzere 110 ihtiyaç sahibi ailelere her iftar vaktinde  sıcak yemek menülerini ulaştırmaya çalıştıklarını,Kaymakamlığımıza bağlı Sosyal  Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerinin öncülüğünde tespit edilen ailelere yemeği  evin kapısına kadar servisi yaptıklarını "belirti.

Derik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından  hazırlanan yemekler,iftara yakın bir zamanda Vakıf personeli tarafından sıcak bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine servis yapılıyor.Yemekleri alan vatandaşlar ise uygulamadan memnun olduklarını belirterek,Kaymakamlık ve Vakıf yetkililerine teşekkür etti.

Derik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili  Abdullah Acet,"Vakıf olarak  ilçe ve Kırsal Mahallelerimize tespit edilen 110  ailelerimiz olan yaşlılarımıza,engellilerimize her iftar vaktinde sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz.Yemek yapamadıkları için yardımcı oluyoruz ve dualarını alıyoruz, dualarıyla da bizde memnun oluyoruz"dedi.

Küçükpınar Mahalle Muhtarı Ramazan Dinler," Sayın Kaymakamımıza, Vakıfta çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Ramazan ayında yaşlı vatandaşlarımıza, yaşlı analarımıza  her akşam tespit ve takiplerimizle iftar sıcak yemeklerini  dağıtıyorlar."dedi.

Küçükpınar Mahallesinde oturan İhtiyaç Sahibi  65 yaşındaki Gazal Başaran,"Ramazan ayında her iftar vaktinde bize sıcak yemekler getiriliyor.Bizde oruçlu olduğumuz için yorulmuyoruz,Allah razı olsun."dedi.

Küçükpınar Mahallesinde oturan İhtiyaç Sahibi  81 yaşındaki  Medine İşçi,"Ramazan ayı için Allah Kaymakamımızdan razı olsun, yaşlıyım yemek yapamıyorum,bize yemek gönderiyor"dedi


Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 15:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER