DERİK KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ HAKAN KAFKAS ŞEHİT AİLESİ İLE İFTAR AÇTI

Mardin'in Derik İlçesi Kaymakamı ve Derik Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas Şehit ailesini ziyaret ederek,birlikte iftar açtı.

DERİK KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ HAKAN KAFKAS ŞEHİT AİLESİ İLE İFTAR AÇTI
26 Eylül  2016 tarihinde  Derik-Kızıltepe Karayolunun Tepebağ mevkiinde PKK'lı teröristlerin yola  tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı,asker ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan Güvenlik Korucusu Nuri Dinç'in Bahçelievler Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret eden Derik Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili  Hakan Kafkas,aile bireyleri ile görüşerek birlikte iftar açtı.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili  Hakan Kafkas beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Oray Ertuğrul ile evine misafir olduğu Şehit  Nuri Dinç ailesi "Böyle bir mübarek günde devlet erkanlarını yanlarında görmelerini,memnuniyetle karşıladıklarını" belirtirken, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili  Hakan Kafkas,Şehit ailelerinnin kendilerinin emaneti olduğunu,onların huzuru ve refahı için ne gerekiyorsa yapıldığını" ifade etti.

Kafkas" Şehitlerimiz vatan uğruna gözünü kırpmadan canlarını feda etmiş, müstesna insanlardır. Onlar Cenab-ı Allah'ın vaat ettiği cennette, ebedi alemdeler. Aileleri ise bizlerin emanetleridir. Genç yaşta şehit verdikleri evlatlarının acılarını yüreklerinde taşırken onların yanlarında olmak, onların sıkıntılarını gidermek, Devletin şefkat elini göstermek bizlerin görevidir. Yakın tarihte Şehit verdiğimiz Güvenlik Korucumuz Nuri Dinç ailesini  ziyaret edip onlarla birlikte bir sofra başında iftar açtık. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize acil şifalar versin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2017, 01:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER