banner113

Derik HDP Belediye Eş Başkanları Esmez ve Kıran,20 meclis üyesiyle mazbatayı aldı,göreve başladı.

Derik İlçesinde 31 Mart Mahalli ve İdari Genel seçimlerinde Belediye Başkanlığını kazanan HDP Belediye Eş Başkanları Mülkiye Esmez ve M.Şerif Kıran ile 20 meclis üyesi, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Serap Kasımoğlu tarafından mazbataları verilerek görevine başladı.

Derik HDP Belediye Eş Başkanları Esmez ve Kıran,20 meclis üyesiyle mazbatayı aldı,göreve başladı.
 İlçe Seçim Kurulu'ndaki  mazbatasını alan Belediye Eş Başkanı Mülkiye Esmez ve beraberindekilerle   zılgıtlar arasında, yapımı devam eden yeni belediye binasının tamamlanmaması nedeniyle,yaklaşık bir yıldır Prefabrik binaya geçerek,tebrikleri kabul etti. Derik HDP Belediye Eş Başkanları seçilen Mülkiye Esmez ve M.Şerif Kıran, belediye meclis üyeleri ve HDP İlçe Eş Başkanlar yöneticilerle  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Derik Belediye Başkanı seçilen Mülkiye Esmez,beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu'nda mazbatalarını aldı.Esmez,yapımı devam eden  Derik Belediyesi hizmet binası nedeniyle geçici olarak kullanılan prefabrik binaya gelerek görevine başladı ve burada tebrikleri kabul etti.

Esmez, Belediyemiz 2016 yılından bu yana Kayyum tarafından  yönetiliyordu.2019 seçimlerinde halkımız kayyumlara gereken cevabı verdi, belediyemizi tekrar kazandık. Bu 5 sene görevimiz boyunca halkımızla birlikte şeffaf bir şekilde  hizmet edeceğiz. Bize oy veren vermeyen tüm halkımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Belediye hizmet için var,bizde halkımıza hizmet için burdayız. "dedi.

HDP'li  Belediye Eş Başkanı Esmez ,"Bu iradelerini ortaya koydukları için  tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.Bildiğiniz üzere 2016 yılından bu yana belediyemiz üzerinde bir kayyum vardı,halk iradesiyle bu kayyumlar gittiler,belediye kapısı halka açık,halkın kapısı oldu. Bir kadın Belediye Eş Başkanı olarak elimizden gelen tüm imkanlarımızı hizmet verme sözünü verdik halkımıza, kayyumun yaptığı kadınlara yönelik bizim tüm Kadın kurumların kapatmasıyla, bunları tekrar açmayı ve halkımızla birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz."dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 09:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER