Derik Devlet Hastanesi Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

Mardin’in Derik İlçe Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak yeni atanan Psikiyatri Uzmanı Dr.Leyla Demir,hastane yönetimi ile kutlu Doğum haftası etkinliği kapsamında yatan hastaları ziyaret ederek lokum ve karanfil dağıttı.

 Derik Devlet Hastanesi Kutlu Doğum Haftasını Kutladı
   Mardin’in Derik ilçesi  Devlet Hastanesi’ne  ilk kadın Başhekim ünvanıyla atanan Psikiyatri uzmanı Dr. Leyla Demir, beraberinde Derik Devlet Hastanesi Müdürü Özer Sürmeli,Derik Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmet Müdürü Fatma Göven,Derik Devlet Hastanesi Kalite Kontrol Sorumlusu Aytekin Ayebe, ile Derik Devlet Hastanesi Basın Birimi ve Enformasyon Sorumlusu Muhlis Arpa Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında hastane servisinde yatan hastaları ziyaret ederek,geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Lokum ve Karanfil dağıttı.

Derik Devlet Hastanesi  servisinde yatan hastalar Lokum ve karanfil  dağıtarak kendilerini ziyaret edenleri karşılarında görünce şaşırdıkları gözden kaçmazken,Başhekim Demir,serviste ziyarette bulunduğu hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu,Lokum ve karanfil dağıtması hastaları sevindirdiği görüldü.

Derik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Leyla Demir ”Kutlu Doğum Haftası Kapsamında  Hastanemizin servislerinde yatan hastaları ziyaret ettik.Ziyaretlerimiz motivasyon ve moral yönünde faydalı olduğuna inanıyoruz.Ayrıca bu tür hasta ziyaretlerimiz sık sık olacaktır .”dedi.

Derik Devlet Hastanesi Dahiliye Servisinde yatan 83 yaşlarındaki Ali Tekin adlı hasta “Hastalığımız nedeniyle sıkıntılı olduğumuz  günlerimizde  bize Hz. Peygamberimizi hatırlatmalarına  vesile olan hastanenin yönetimine  Allah razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 12:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER