banner113

Derik Belediyesi’nden Yer Altı Çöp Konteyner Dönemi

Derik Belediyesi tarafından "Daha Temiz ve Yaşanılabilir bir kent için el ele" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası kapsamında ilçenin en işlek caddelerine yeraltı çöp konteyner sistemi yerleştirildi.

Derik Belediyesi’nden Yer Altı Çöp Konteyner Dönemi
Derik’te, belediye tarafından "Daha Temiz ve Yaşanılabilir Bir Kent için El Ele" sloganıyla sürdürülen temizlik kampanyasıyle ilçe sakinlerine çevreye gelişigüzel çöp atmama konusunda duyarlılık kazandırılmaya çalışılırken, çevre kirliliği kadar görüntü kirliğine yol açan çöp konteynerlarına da el atıldı.

Bu kapsamda ilk etapta ilçenin işlek ana caddesinde bulunan farklı noktalara Beş adet yeraltı çöp konteyneri yerleştirildi.
Çöp konteynerlerinin monte çalışmalarını denetleyen Belediye Es Başkanları Sabahat Çetinkaya  ve Abdulkerim Erdem Çöp konteyner yerleştirmelerinden sonra yaptığı açıklamada“İlçenin tamamıyla modern bir şehir görünümüne kavuşması için hizmet çalışmalarının aralıksız devam ettiklerini” belirten Çetinkaya””Bundan  böyle çöplerimiz yeraltına girecek şekilde hiç açıkta herhangi bir hastalığa yol açmaması için daha iyi olduğunu düşünüyoruz.”dediler.

EMRULLAH KARAKAŞ

MARDİN TİME

DERİK TEMSİLCİLİĞİ

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 19:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER