banner113

DERİK BELEDİYESİ ESBAŞKANLARI ESNAFI ZİYARET ETTİ

Derik Belediyesi Eşbaşkanları Sabahat Çetinkaya ve Abdülkerim Erdem, Belediye Meclis üyeleri ile HDP ve DBP İlçe yöneticileri; çarşı merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek, 2015 yılı çalışma programı ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

DERİK BELEDİYESİ ESBAŞKANLARI ESNAFI  ZİYARET ETTİ
Çalışmaları halkla ortaklaştırmak ve halkı karar ve uygulama süreçlerine katma hedefiyle çalışmalarına yön veren Derik Belediyesi, bu hedeften hareketle 2015 yılı çalışma programı öncesi esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete, Derik Belediyesi Eşbaşkanları Sabahat Çetinkaya ve Abdülkerim Erdem, Belediye Meclis üyeleri ile HDP ve DBP İlçe yöneticileri katıldı.
Burada açıklama yapan Derik Belediyesi Eşbaşkanları Sabahat Çetinkaya ve Abdülkerim Erdem, halkı karar ve uygulama süreçlerine katmanın temel hedefleri olduğunu belirterek,” demokratik, ekolojik ve katılımcı belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, halkı karar ve uygulama süreçlerine katma olmazsa olmazlarımız arasında bulunmaktadır. Bu temelde mahalle ve farklı alanlarda düzenleyeceğimiz toplantılara halkımızın katılımı büyük önem arz etmektedir. Tüm toplantılara halkımızın aktif katılımını ve toplantılarda kentimizle ilgili öneri ve görüşlerini ifade etmelerini bekliyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundular.
İlçe esnafı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek,”Bu yönlü çalışmaların arttırılmasını istediklerini” dile getirdiler.

Emrullah Karakaş

Mardin Time

Derik Temsilciliği

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 20:29

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER