banner113

Derik Belediye Başkan vekili Kafkas,Muhtarlarla bir araya geldi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kafkas Muhtarlarla bir araya geldi

Derik Belediye Başkan vekili Kafkas,Muhtarlarla bir araya geldi.
 Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hakan Kafkas merkez ve Kırsal mahalle muhtarlarıyla  Prof. Dr. Aydın Ayaydın Öğretmen evi  toplantı salonunda bir araya geldi.

Prof.Dr. Aydın Ayaydın konferans salonunda  düzenlenen toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkanı Kafkas,toplantıda muhtarları tek tek dinleyerek,mahalleleriyle ilgili dile getirilen şikayet ve talepleri not  aldı.

Kafkas,merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda  daha iyi bir hizmet kalitesi yakalanması konusunda önemli  bir kilometre taşı olduğuna vurgu yaptı.

Derik Belediyesi tarafından vatandaşlara ulaştırılan  sosyal destek projeleri  ile yatırıma dönüştürülen sosyal ve kültürel projeleri görselleri ile yatırıma dönüştürülmeye hazırlanan projelerin tanıtım slaytını muhtarlarla birlikte izleyen Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Kafkas,muhtarların sorun,öneri ve taleplerini dinleyerek  not aldı.

Bu tür toplantıların faydalı olduğunu belirten merkez zeytinpınar mahallesi muhtarı Serdar Atsız,Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekilimiz hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.kendilerinden çok memnunuz.Allah razı olsun.Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekilimiz  yaptıkları toplantılar sayesinde ilçemizde eksik olan,olmayan ne varsa rahatlıkla dile getirebiliyoruz."dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 14:35

Emrullah Derik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER