Derik Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Karahan Hastaneyi ziyaret etti

Derik İlçesi'nde Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Karahan ile Derik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atman Elitaş 50 yataklı Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Derik Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Karahan Hastaneyi ziyaret etti
 Derik Devlet Hastanesi Başhekimi Leyla Demir ve hastane yönetimi tarafından karşılanan Süleyman Karahan,hastaları ve çalışan sağlık  personellerini ziyaret ederek,"Devlet Hastanemizde  4 yıla yakın görev yapan Başhekimimiz ,kadın olması ilçe vatandaşlarımız için güzel bir avantaj.Başhekimimiz hastanemizin geliştirilmesi yönünde çok güzel çalışmalar yürütmektedir.Bizlerde elimizden gelen her türlü desteği vermekteyiz.1,5 sene içerisinde önemli bölümleri açarak,hizmetlerini aralıksız devam etmektedir.Hastanemizin ihtiyaç duyduğu; Ek poliklinik binası, Diyaliz,Fizik Tedavi merkezi,Yoğun Bakım Ünitesi ve Yeni Doğan Ünitesi gibi bölümleri kazandırdı.  Bu bölümler açılmadan önce çoğu hastalarımız Kızıltepe,Mardin ve Diyarbakır'a gidiyorlardı.Hastanemiz  şu an 50 yataklı,yetmiyor,istiyoruz 100 yataklı olsun.Hastanemize çevre il ve İlçelerden, Mardin,Mazıdağı,hata Cizre'den buraya gelip ameliyat olduklarını biliyoruz.Sağlık Bakanımızın desteğine bu konuda ihtiyacımız var.Bu müjdeyi İnşallah sağlık Bakanımız tarafından halkımıza duyurulmasını beklemekteyiz.Her zaman Başhekimimizin ve İlçe halkımızın yanındayız. "dedi.

Derik Devlet Hastanesi  Kadın Başhekimi Psikiyatri Uzm.Dr. Leyla Demir,"İlçe Başkanının kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti"dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 20:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER