Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya STK'larla buluştu

Derik İlçesi'nde Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Sivil Toplum Kurum Temsilcileri ile partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Mardin  Milletvekili Cengiz Demirkaya STK'larla buluştu
 TBMM'nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Mardin'e gelen Milletvekili Cengiz Demirkaya,dayanışma ve istişarede bulunmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ile Partililerle Kale Mahallesinde bulunan Prof.Dr. Aydın Ayaydın öğretmenevi konferans salonunda bir araya geldi.Saygı duruşu ve İstiklal marşı ardından Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Karahan,İlçe'de yapılan çalışmalara ilişkin konuşmalar yapıldı.

Karahan,"İlçemiz de spor dallarından muaythai 1 sporcumuz Türkiye birincisi,2 sporcumuzla Türkiye ikincisi olmak üzere başarılara imza attık,Derik'te yetişen, gübre içermeyen, zeytinlerimizden yapılan zeytinyağı dünya markası olarak Londra'da altın ödül madalyası almaya hak kazandı.Derik için  çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya salondakilere yaptığı konuşmada şunları söyledi;Derik bizim için çok değerli ve önemlidir.Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü rahmetle anıyorum.Hayali olan Derik Zeytinlerinin dünya ya  tanıtımı konusunda tüm desteklerimizle yerine getirmeye çalışıyoruz.GAP projesinin tamamlanması için girişimlerimiz devam etmektedir.GAP projemizin %62 oranında çalışmaları tamamlanmıştır.GAP projemiz için 20 milyon liraya ihtiyacımız bulunmaktadır,bunun için Maliye Bakanımızla görüştük,Derik'e bağlı Yıldız mezrasında aşırı yağışlardan dolayı barajı yıkılmıştı,çiftçilerimizin mağdur olmaması için,bu sene bu barajı onaracağız inşallah"dedi.

Demirkaya,sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden gelen gelen talepleri dinledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019, 12:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER