banner113

15 Temmuz Şehitlerini Paraşütle Atlayarak Andılar

Mardin'de vatandaşlar, paraşütle atlayış gerçekleştirerek, 15 Temmuz darbe girişiminde katledilenleri andılar.

15 Temmuz Şehitlerini Paraşütle Atlayarak Andılar
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Mardin Şubesi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan 250 kişiyi anmak için etkinlik gerçekleştirdi.

Derik'te düzenlenen etkinlikte, 15 Temmuz şehitleri paraşütle atlanarak anıldı. Etkinliğe; Türkiye Hava Sporları Federasyonu Mardin İl Temsilcisi Hüseyin Yıldız, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nurettin Kasap ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yamaç paraşütüyle atlayış gerçekleştiren Kasap, etkinliği 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlediklerini belirtti. Kasap, "Mardin'in Derik ilçesinde 15 Temmuz şehitleri anısına bir uçuş yapmayı planladık. Biz iş adamları olarak, hem iş hayatında varız hem de malımız ve canımızın vatanımızın yolunda feda olabileceğini göstermek için toplandık. 15 Temmuz şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Gazilerimize de teşekkür ediyoruz. Aslında o gün sadece 250 şehit verdik ama yüz binlerce insanımız şehit olmak için yollara çıktı." dedi.

15 Temmuz'u anmak için buraya geldiklerini anlatan Yıldız ise "Yamaç paraşütüyle havada anmayı düşünüyoruz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum." ifadelerini kullandı. (M. Salih Keskin, Mehmet Aslan - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2018, 23:59

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER