banner113

Minikler Şampiyonluğu Eş Başkan Irmak İle Paylaştı

Siirt’te düzenlenen Güneydoğu Anadolu Basketbol Bölge Şampiyonası’nda birinci olan Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol takımı, şampiyonluğunu Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak ile paylaştı.

Minikler Şampiyonluğu Eş Başkan Irmak İle Paylaştı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 17-19 Mart tarihlerinde Siirt ilinde düzenlediği Güneydoğu Anadolu Basketbol Bölge Şampiyonası’nda Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan Mahmut Tatlıdede Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımı tüm maçlarını kazanarak bölge şampiyonu oldu. 10 ilin katıldığı bölge müsabakalarında Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu, okul tarihinde ilk kez bölge şampiyonasını kazanmış oldu. Minik Basketbol Takımı, ayağının tozu ile geldiği Mardin’de ilk ziyaretlerini de Artuklu Belediyesi’ne yaptı. Şampiyonluk kupasını da yanlarına alan Minik Basketbol Takımı, Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Minik Basketbol Takımı ile Takım sorumluları Ozan Emre Erdoğmuş katıldı.

 

Eş Başkan Irmak ile hatıra fotoğrafı çeken Minik Basketbol Takımı, katkılarından dolayı Eş Başkan Irmak’a teşekkür ederek, “Sizin sayenizde Siirt’te olduk. Bu kupada sizin de emeğiniz geçti. Takımımıza yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Eş Başkan Irmak, takımın başarısından dolayı tüm öğrencileri kutlayarak, minik oyunculara şampiyon oldukları için birer ayakkabı hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 18:59

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER