Milletvekillerinden, MAÜ Rektörüne Ziyaret

Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve 22. Dönem Mardin Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekillerinden, MAÜ Rektörüne Ziyaret
 Türkiye’de bulunan 30 büyükşehir içerisinde tıp fakültesi bulunmayan  tek ilin Mardin olduğu farkındalığıyla, Mardin halkından STK temsilcilerine, akademisyeninden öğrencisine her kesimin sosyal medya araçları ile paylaşım yaptığı “Mardin Tıp Fakültesi İstiyor” kampanyasına  verilen desteklerin çığ gibi büyüdüğünü söyleyen Çankırı, kendisinin de bu harekete tam destek verdiğini bildirdi.

TÜGVA tarafından twitter üzerinden başlatılan #Mardin Tıp Fakültsi İstiyor# hashtang’i  ile Türkiye'nin gündemine  taşınan konuya, Mardin’e   gönül vermiş siyasilerden  olan 22. Dönem Mardin Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, MAÜ  Rektörü Özcoşar’ın makamına düzenledikleri ziyarette, Mardin’in gelişimine katkı sunan çalışmalara her türlü  desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Özcoşar, bölge halkının sıklıkla dile getirdiği tıp fakültesi ve Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Ziraat Fakültesi talepleri için üniversitenin belli bir akademik alt yapısının var olduğuna işaret ederek, kamuoyun çağrılarına kulak veren Süleyman Bölünmez ve Ceyda Bölünmez Çankırı başta olmak üzere tüm kesimlere şükranlarını sunduğunu belirtti

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 09:54

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER