banner113

Marsu Artuklu'da Ömrünü Tamamlamış Hatları Yeniliyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Artuklu' daki ömrünü tamamlamış altyapı hatlarını yenilemeye devam ediyor.

Marsu Artuklu'da Ömrünü Tamamlamış Hatları Yeniliyor

Artuklu'ya bağlı Ravza Caddesi Migros AVM'nin arka kısmında bulunan 3 km'lik içme suyu hattında  zaman zaman verdiği arızaların onarımı için Marsu Artuklu Şubesine bağlı ekipler  çalışma başlattı.Marsu Genel Müdürü Etem Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Baran İlhan ve Daire Başkanları çalışmayı yerinde incelediler.Marsu Genel Müdürü Şahin çalışmalar hakkında şunları söyledi: Biz Marsu olarak kentimizin daha yaşanılabilir bir hala getirilibilmesi için gereken her türlü çalışmayı sürdürüyoruz.Ekiplerimiz P-6'dan gelen ve nur mahallesi (Dazerkê)'ne kadar kentin içme suyunu karşılayan ana taşıyıcı hattımızın 350 metrelik bir kısmı eski dönemlerden kalma boruların yerine 400'lük çelik boruları takarak zaman zaman oluşan sıkıntıları sollandırdılar.Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kentin genelinde sürdürülmektedir. Hizmetlerimiz kentin en ücra köşesine kadar ulaşacak.

Kısa bir süre zarfında bu tür sorunları tamamen çözüme kavuşturarak halkımızın daha nitelikli suya kavuşmaları için gereken her türlü çalışmayı yürüteceğiz.'dedi.

 

Ekiplerin onarım ve yapım çalışmaları sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 22:25

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER